Medewerkers Utrecht e.o.

Lotte Pastoors vakantiegezinnen-actieleidster
Lotte Pastoors - Actieleidster, vakantiegezinnencommissie

Dit jaar treed ik voor het eerst in de rol van actieleidster. Na vele mooie jaren heeft Joop Zoutenbier het stokje aan mij overgedragen,
16 jaar geleden ben ik voor het eerst in contact gekomen met Pax Kinderhulp Utrecht omdat wij vakantiegezin werden en sindsdien wil ik mijzelf graag inzetten voor de kinderen in Bosnië. Ik heb er zin in en hoop dat het weer een mooi jaar mag worden!

Yvonne Verkley
Yvonne Verkleij - Secretariaat

Vanaf 2018 verzorg ik de secretariaatwerkzaamheden. Het is mooi een bijdrage te leveren aan deze jaarlijkse, geweldige actie! We zijn zelf al een aantal jaren vakantiegezin. Onze dochters kijken er altijd weer naar uit om 2 Bosnische kinderen in hun huis te ontvangen, samen spelletjes te doen, buiten te spelen, elkaars taal een beetje te leren en vooral samen lol te hebben. Zo'n vakantie gun je toch  elk kind! We gaan er dit jaar weer een mooie actie van maken!

Judith Koot secretaris
Judith Koot - Penningmeester, vakantiegezinnencommissie

 "Als je het niet probeert dan weet je het ook niet"! Met deze zin in ons achterhoofd zijn we in 2001 vakantiegezin geworden en al die jaren later ben ik nog even enthousiast. Ieder kind heeft recht op een beetje glans in zijn leven. En dat geven wij hen, namens alle mensen die met de Pax Kinderhulp op welke wijze dan ook te maken hebben, de kinderen mee.      

Chantal Kreeftmeijer vakantiegezinnen begeleiding
Chantal Kreeftmeijer - Vakantiegezinnencommissie 

Ik ben Chantal Kreeftmeijer en maak me sterk in het werven van vakantiegezinnen samen met Judith en Lotte. Wij kunnen u een hoop informatie geven voordat u besluit om vakantie-ouder te worden. Wie weet tot ziens!

Tonnie van Wijk vakantiegezinnen begeleiding
Tonnie van Wijk - Vakantiegezinnencommissie

In 2003 kwam ik in aanraking met Pax Kinderhulp via een oproep voor vakantiegezinnen. Met mijn man en twee kinderen hebben we inmiddels 18 kinderen in huis gehad. Bij alle kinderen hebben we gemerkt dat een vakantie in Nederland hen goed deed! Echt even kind zijn! Met sommige kinderen is het contact tot op de dag van vandaag gebleven. De meeste kinderen vonden het heerlijk om gewoon het dagelijks leven in Nederland te beleven. Uitjes worden verzorgd door de stichting, dus het is echt niet nodig elke dag op pad te gaan. Als werkgroep proberen we de vakantiegezinnen zoveel mogelijk te ondersteunen want soms is het best wel heftig allemaal. Daar tegenover staat een geweldige ervaring, niet alleen voor de kinderen maar ook voor de vakantiegezinnen. Roep je steeds: ik wil iets betekenen voor iemand, maar komt het er niet van, denk dan eens na over onze actie. Ik kijk weer met veel plezier uit naar de komende actie.

Jasmina Mujic Fondswerving
Jasmina Mujic- Commissie Fondsenwerving

 

 

 

Marleen Visser activiteitencommissie
Marleen de Visser- Activiteitencommissie

Mijn naam is Marleen de Visser ben 45 jaar oud, getrouwd met Sjaak en moeder van Sem (17 jaar) en Jana ( 14 jaar)
Met plezier hebben we al een aantal jaren kinderen uit Bosnië een vakantieplek gegeven. Door dit samen als gezin te doen deelden we ons huis, luxe, plezier, gewoon gezin zijn, samen spelletjes doen met liefde. Dit jaar ben ik als activiteiten coordinator betrokken bij de werkgroep. In deze rol hoop ik bij te dragen aan een mooie vakantie voor kinderen door het aanbieden van activiteiten in de vakantie weken.