sponsor

Sponsor met je online aankopen Pax Kinderhulp

Shop je graag online of bestel je wel eens een pizza via internet? Dan is het nu wel heel gemakkelijk om tegelijkertijd Pax Kinderhulp te ondersteunen. Jouw transactie via onderstaande websites levert geld op voor Pax Kinderhulp en het kost jou niks extra.

Scan de code met je mobiel of kijk op de websites

Sponsor worden

Pax Kinderhulp wil een positieve bijdrage leveren aan het leven van kansarme kinderen.

Wij doen dit door het organiseren van:
– vakanties in Nederland bij vakantiegezinnen
– goederentransporten naar vluchtelingenkampen
– projecten in het land zelf voor kansarme kinderen uit het land
– vakanties in een groepsaccommodatie in Nederland

Voor het werk dat wij doen ontvangen we geen subsidies van de Nederlandse overheid. Dit betekent dat wij afhankelijk zijn van giften en ons werk alleen kunnen (blijven) doen dankzij donateurs, sponsoren en financiële en materiële bijdragen van bedrijven.

Er zijn diverse mogelijkheden om Pax Kinderhulp te steunen. Hieronder meer hierover.

ANBI – schenken met belastingvoordeel

Stichting Pax Kinderhulp is een ANBI. Dit betekent dat wij belastingvrij schenkingen kunnen ontvangen.
Uw bijdrage komt volledig ten goede aan Pax Kinderhulp. Giften aan Pax Kinderhulp zijn fiscaal aftrekbaar.
Een gift verspreid over een periode van 5 jaar, in gelijke delen, biedt optimaal fiscaal voordeel.

Anbi-status Pax Kinderhulp

Erkenningsregeling Goede Doelen

Het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF) houdt in Nederland toezicht op de betrouwbaarheid van goede doelen. Sinds 1 januari 2016 geldt er één standaard voor kwaliteit, verantwoording en toezicht: een Erkend Goed Doel voldoet aan strenge kwaliteitseisen en moet jaarlijks inzicht geven in de inkomsten en bestedingen. U kunt ervan uitgaan dat het goede doel zorgvuldig omgaat met iedere euro en zich laat controleren door de onafhankelijke toezichthouder CBF.

CBF keurmerk erkend toezichthouder

Toon uw maatschappelijke betrokkenheid

Steeds meer bedrijven tonen hun maatschappelijke betrokkenheid. Ook uw bedrijf kan ons steunen. Bijvoorbeeld door werknemers te betrekken bij onze acties of helpen met goederen, drukwerk, diensten enzovoort. U kunt ons ook steunen met een financiële bijdrage. Graag bespreken wij de mogelijkheden met u.

Donatie

Giften dragen eraan bij dat wij onze activiteiten kunnen organiseren voor zo veel mogelijk kansarme kinderen. Met uw gift helpt u mee kinderen uit hun uitzichtloze situatie te halen, doordat ze tijdens een vakantie bij een gastgezin even op adem kunnen komen.

Pax Kinderhulp in uw testament

Kinderen die het vertrouwen in de toekomst kwijt zijn, kunt u hoop geven. Ook als u er niet meer bent. Als u Pax Kinderhulp in uw testament opneemt, leven uw idealen voort en helpt u mee onze hulp aan kansarme kinderen te waarborgen. Nu en in de toekomst.

Kom in actie

U kunt een lopend project of een actie steunen of zelf een eigen geefactie starten en geld inzamelen, via ons actieplatform. Geef een benefietconcert, bak een taart, loop een marathon, verzamel lege flessen: het maakt niet uit wat je doet want elke actie, groot en klein, is voor ons waardevol. Want alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat alle kinderen een fijne vakantie hebben.

Sponsors van Pax Kinderhulp

Videobird logo
Bedrukte relatiegeschenken
Hertgers reclame logo
webdesign en hosting Smitpro
Kaartje2go logo
Print.com

Jaarverslagen en meerjarenplan