help mee

voetbalplaatjes AH

AH-voetbalplaatjes verzamelaars opgelet!

We missen allemaal de vakantiekinderen, maar als jij nog plaatjes mist dan wil Pax Kinderhulp een handje helpen om je boek compleet te maken! Je kunt jouw missende plaatjes doorgeven door te mailen naar info@paxkinderhulp.nl. Vergeet niet je naam en adres op te geven en natuurlijk je missende voetbalplaatje(s).

Sponsor met je online aankopen Pax Kinderhulp

Shop je graag online of bestel je wel eens een pizza via internet? Dan is het nu wel heel gemakkelijk om tegelijkertijd Pax Kinderhulp te ondersteunen. Jouw transactie via onderstaande websites levert geld op voor Pax Kinderhulp en het kost jou niks extra.
Scan de code met je mobiel of kijk op de websites

Een verhaaltje voor het slapen gaan, een knuffel, een aai over de bol. Iedereen kan het. Het lijkt simpel maar het kan veel betekenen in een kinderleven. 

materiaal voor spreekbeurten

Wil jij graag een spreekbeurt houden op school over PaxKinderhulp? Wij sturen jou graag informatie en uitdeelmateriaal op. 

Wil je jouw talent, tijd, ervaring en energie inzetten voor kinderen? Dit samen doen met gezellige andere vrijwilligers?

Pax Kinderhulp financieel steunen

Ieder kind heeft recht op een stabiele en veilige leefomgeving. U kunt een positieve bijdrage leveren aan het leven van kwetsbare kinderen. Word sponsor of donateur.

Onze sponsors

Kaartje2go logo
Videobird logo
Hertgers reclame logo
Print.com
webdesign en hosting Smitpro
milieue Kompas recycling