Vrijwilliger bij Pax Kinderhulp

Als vrijwilliger doe je nuttige werkervaring op, krijg je gratis workshops en gezellige collega-vrijwilligers. Je gaat aan de slag in je eigen regio en werkt samen met andere vrijwilligers. Hoeveel tijd je wilt spenderen aan het vrijwilligerswerk, mag je zelf bepalen. Wat krijg je ervoor terug? Heel veel voldoening, een gevoel dat je echt iets betekent voor de kinderen. Een mooie ervaring die ook nog eens goed staat op je cv. Wil jij ook het verschil maken voor kansarme kinderen? Meld je dan aan.

Avontuurlijke medewerkers gezocht

De Werkgroep Syrische/Iraakse Vluchtelingen (WSIV) zoekt medewerkers die in staat zijn om namens Pax Kinderhulp met één of meerdere medewerkers periodiek de projecten in Irak te bezoeken. Ter ondersteuning van (en indien nodig ter vervanging van) de projectleider is Pax Kinderhulp op zoek naar iemand die niet alleen organisatie- èn improvisatietalent heeft, maar ook Koerdisch (Sorani) en / of Arabisch spreekt, evenals Engels. 

Zie jij jezelf dit wel doen of ken je mensen die voor een van deze functies geschikt zouden zijn? Voor meer informatie info@paxkinderhulp.nl of 06 478 358 11(kantoor Pax Kinderhulp)

Vacatures

De stichting is op zoek naar een aantal medewerkers, te weten:

  • Medewerker Commissie Communicatie, een versterking voor deze commissie is welkom.
  • Websitebeheerder.
  • Medewerker Fondswerving, door beëindigen door twee medewerkers is er behoefte aan fondswervers.
  • Medewerkers voor een nieuw op te richten werkgroep Roemenië in de regio Helmond!!

Verder zijn wij altijd op zoek naar nieuwe medewerkers in de lokale werkgroepen. Deze verzorgen de reizen, begeleiden de kinderen tijdens de reis, bezoeken de vakantiegezinnen, onderhouden social media enz.