Vrijwilliger bij Pax Kinderhulp

Vrijwilliger worden

Pax Kinderhulp krijgt geen subsidie van de overheid. Wij werken met vrijwilligers, die zich belangeloos inzetten. Hoeveel tijd je wilt spenderen aan het vrijwilligerswerk, mag je zelf bepalen.
Wat krijg je ervoor terug? Heel veel voldoening, een gevoel dat je echt iets betekent voor de kinderen. Een mooie ervaring die ook nog eens goed staat op je cv. Wil jij ook het verschil maken voor kansarme kinderen? Meld je dan aan. 

Vrijwilligers an het werk

Avontuurlijke medewerkers gezocht

De Werkgroep Syrische/Iraakse Vluchtelingen (WSIV) zoekt medewerkers die in staat zijn om namens Pax Kinderhulp met één of meerdere medewerkers periodiek de projecten in Irak te bezoeken.

Ter ondersteuning van (en indien nodig ter vervanging van) de projectleider is Pax Kinderhulp op zoek naar iemand die niet alleen organisatie- èn improvisatietalent heeft, maar ook Koerdisch (Sorani) en / of Arabisch spreekt, evenals Engels.

Vacatures

De stichting is op zoek naar een aantal medewerkers, te weten:

– Medewerker Communicatie
– Websitebeheerder
– Medewerker Fondswerving
– Medewerkers om een nieuwe werkgroep op te richten

Verder zijn wij altijd op zoek naar nieuwe medewerkers in de lokale werkgroepen. Deze verzorgen de reizen, begeleiden de kinderen tijdens de reis, bezoeken de vakantiegezinnen, onderhouden sociale media enzovoort.

 

Vrijwilliger worden? Neem direct contact op