sponsor of donateur

Sponsor met je online aankopen Pax Kinderhulp

Shop je graag online of bestel je wel eens een pizza via internet? Dan is het nu wel heel gemakkelijk om tegelijkertijd Pax Kinderhulp te ondersteunen.
Jouw transactie via www.sponsorkliks.com  levert geld op voor Pax Kinderhulp en het kost jou niks extra.

Sponsor worden

Voor het werk dat wij doen ontvangen we geen subsidies van de Nederlandse overheid en wij zijn dus afhankelijk van giften.
Wij kunnen (blijven) ons werk alleen doen dankzij donateurs, sponsoren en financiële en materiële bijdragen van bedrijven. En niet te vergeten de vakantiegezinnen en medewerkers die zich belangeloos inzetten voor deze vergeten groep kinderen. Ook het bestuur van Pax Kinderhulp werkt onbezoldigd!

Er zijn diverse mogelijkheden om Pax Kinderhulp te steunen. Hieronder meer hierover.

ANBI – schenken met belastingvoordeel

Stichting Pax Kinderhulp is een ANBI. Dit betekent dat wij belastingvrij schenkingen kunnen ontvangen.
Uw bijdrage komt volledig ten goede aan Pax Kinderhulp. Giften aan Pax Kinderhulp zijn fiscaal aftrekbaar.
Een gift verspreid over een periode van 5 jaar, in gelijke delen, biedt optimaal fiscaal voordeel.

Anbi-status Pax Kinderhulp

Erkenningsregeling Goede Doelen

De Erkenning is het keurmerk voor goede doelen dat door Toezichthouder CBF wordt uitgegeven. Het CBF-Erkenningspaspoort toont op eenduidige en neutrale wijze de belangrijkste informatie van een Erkend Goed Doel. Het paspoort bevat zowel kwalitatieve informatie over de doelstelling en activiteiten van de organisatie als financiële kengetallen. Deze laatste zijn door Toezichthouder CBF gevalideerd. Via deze banner kun je ons CBF-Erkenningspaspoort bekijken.

CBF Erkend Goed Doel

Pax Kinderhulp in uw testament

Kinderen die het vertrouwen in de toekomst kwijt zijn, kunt u hoop geven. Ook als u er niet meer bent. Als u Pax Kinderhulp in uw testament opneemt, leven uw idealen voort en helpt u mee onze hulp aan kansarme kinderen te waarborgen. Nu en in de toekomst.

Kom in actie

U kunt een lopend project of een actie steunen of zelf een eigen geefactie starten en geld inzamelen, via ons actieplatform. Geef een benefietconcert, bak een taart, loop een marathon, verzamel lege flessen: het maakt niet uit wat je doet want elke actie, groot en klein, is waardevol. 

Sponsors van Pax Kinderhulp

Bedrukte relatiegeschenken
Hertgers reclame logo
JFC Brunssum
Print.com
webdesign en hosting Smitpro
team lewis sponsor
Labour Power Company